Flowgun i miniformat-perfekt till resan

0
711

Ingen har väl missat den otroligt populära massagepistolen Flowgun. Sedan Flowlife lanserade denna massagepistolen har verkligen intresset exploderat och intresset tycks inte svikta. Anledningen till detta är ju givetvis att det är en grym produkt som verkligen gör sitt jobb.

Nu har Flowlife utvecklat produkten och släpper nu Flowgun Pocket- och mycket riktigt är det en mindre variant som skagöra det lättare att ta med på träningen, resan eller till jobbet.

Vi på AlltOmSwimrun har testat båda varianter och gillar faktiskt om möjligt Flowlife Pocket ännu mer. Storleken gör givetvis att det blir lättare att ta med men också att den är lättare att jobba med, smidigare och lättare. För privat bruk fungerar denna alldeles utmärkt.

Läs mer och köp här

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here