Ryggsäcken som rymmer allt- TYR Alliance 45L Ryggsäck

0
1285

Visst är ryggsäcken stor med sina 45liter men den är också ”smart” planerad vilket gör att den verkligen rymmer allt- ett bra exempel är när vi i testpanelen haft den som både jobb och träningsväska- i med dator/jobbgrejer och all simutrustning för morgonträning och sedan direkt till jobbet.

Som ni ser så behövs många prylar för simträning. Foto Sandra Hardenberg

Ryggsäcken kommer från TYR och finns i flera olika färgkombinationer. Den är rejäl och av bra kvalitet. Som tidigare nämnt är den smart gjord med massor av smarta och anpassade fack, allt för att få plats med så mycket som möjligt och för att man ska kunna ha rätt pryl på rätt plats.

Var sak på sin plats. Foto Sandra Hardenberg

Ryggsäcken sitter skönt och på plats- givetvis är det inte en löparsäck men visst funkar den perfekt att ”springa till bussen med” eller lite uppvärmning inför tex simpasset.

Separat fack för tex blöta simprylar. Foto Sandra Hardenberg.

Måtten är 51cm x 34cm x 27cm och rymmer hela 45liter. Vi har använt den till simträningarna och då får verkligen alla prylar plats på ett bra och smart sätt. Man lär sig snabbt i viket fack vilken pryl förvaras. Ett stort plus för ”datorficka” vilket vi tycker är ett måste för en bra ryggsäck.

Läs mer här 

Vi tackar TYR för att vi fick möjlighet att att testa denna grymma ryggsäck. 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here