Vi har testat IAMRUNBOX senaste löpryggsäck Backpack Pro 2.0

0
1039

VI på Alltomswimrun har nu fått privilegiet att testa IAMRUNBOX nya och senaste transportryggsäck Backpack Pro 2.0

Backpack Pro 2.0 är av ”hårdplast” och fyller 12 liter. Här kan du läsa mer om mått mm

Vi som testat ryggsäcken gillar utseendet och alla små smarta detaljer, ett stort plus att den är av hårdplast vilket gör att den sitter bra och stabilt på ryggen och hoppar inte runt. Även innehållet håller sig på plats även under tex löpning.

Inga problem att få ner skjorta, byxor, underkläder och skor i ena facket.
Kläder och dator

12 liter låter kanske inte så mycket men packar man lite smart så får allt det nödvändigaste plats. Vi har testat att använda den både som transportlöpning till jobbet men också som väska till simträningen.

Allt som behövs för simträningen får plats utan problem.
En liten kul detalj är ”packhjälp”- här kan du se hur du viker dina kläder lika snyggt som butikspersonalen.

Som transportväska är den verkligen  perfekt, allt packas smidigt och lätt och ligger även på plats när vi kommer fram. Väskan kan i ett första anblick se lite ”töntig” ut men väl på ryggen är den riktigt snygg. Extra stort plus till datorfacket som gör att datorn transporteras tryggt och utan åverkan. Nu finns det inga ursäkter kvar, beställ ryggan och påbörja din transportlöpning till och från jobbet redan nästa vecka.

Datorn har ett egen fack och ligger på plast även under löpningen.

Läs mer på IAMRUNBOX 

IAMRUNBOX har tänkt på allt. Givetvis levereras transportväskan med ett regnskydd.

Stort tack till IAMRUNBOX för att vi fick testa eran grymma ryggsäck! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here