Nya snygga badkläder från Swimshop

0
1337

När motivationen är låg och längtan efter utomhussäsongen är hög kan lite nya prylar göra susen. Nya badkläder är något som idrottare unnar sig allt för sällan. Efter ni sett dessa snygga simkläder kommer det kanske bli ändring på det. Vi har fått testat badbyxor och bäddräkt från Swimshop.se. Skulle inte dessa falla i smaken har dom hur många andra modeller, färgkombinationen mm som helst!

När vi kikar runt på deras hemsida märker vi fort att Swimshop.se verkligen har allt för alla olika smaker. Det är lätt att hitta i dom olika underkategorierna på hemsidan och den har ett trevligt utseende. Du väljer om herr eller dam, träning eller tävling och sedan är det bar att välja och vraka. Givetvis har dom inte bara simkläder, här finns verkligen allt. Utan att veta, så verkar priserna också bra!

Vi testar 2 olika herrmodeller och 2 olika dammodeller. Allt kommer smidigt fram och snyggt packat. Storleks rekommendationerna stämmer bra. På bilderna ser ni badbyxor på herre på 175cm, 70kg och 32″, dam på 165cm, 60kg och 28UK 32EU.

Snygg dräkt från Diana.
Funky Trunks och snygg simpåse
Jammer badbyxa

Läs mer och kika in på: Swimshop.se

Vi på AlltOmSwimrun tackar Peter på Swimshop för trevligt bemötande men framförallt för grymma produkter. 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here