Massagepistol test – Flowgun

0
3361

Vi på Alltomswimrun har tidigare testat produkter från Flowlife och alltid varit lika imponerade. Nu fick vi möjlighet att testa deras massagepistol Flowgun, en produkt vi varit nyfikna över ett tag.

Massagepistolen levereras i en snygg liten ”hård” väska. Pistolen levereras med 4 olika tillbehör och en laddare.

Snygg, hård och praktisk väska.

Ur Flowlifes hemsida: Flowgun avger exakta slag och starka vibrationer som hjälper dig att bli av med spänningar i dina muskler. På så vis kan du både återhämta dig snabbare och prestera bättre. Med upp till 3200 slag per minut kommer massagepistolen att stimulera bindväv, öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter.

Vi som testat pistolen tränar mycket och då framförallt simning och löpning, och har vissa dagar då vi är lite stela, har lite ömma muskler eller känner oss lite trötta i musklerna. Det  är dessa dagarna pistolen verkligen gör underverk, den släpper på spänningar och verkar snabba på återhämtningen. Att den är så tyst gör att det utan problem går att sitta i soffan och köra pistolen/självmassage utan att den stör övriga eller gör det svårt att höra tv:n. Pistolen går att köra på hela kroppen men just benen har blivit en favorit för alla som testat. Den är enkel att hålla själv och man blir inte trött i händer/armar av att köra den, Dom olika tillbehören bytas lätt genom att ta av den befintliga och trycka på den nya. Vilket tillbehör som passar bäst var verkar vara lite individuellt och är något man får prova sig fram till.

Med endast en knapp styrs vibrationsnivån och även on/off funktionen. Mycket smidigt!

Vi kan verkligen rekommendera Flowgun pga att den går att använda på hela kroppen, som lite skön självmassage, som återhämtning eller för att bli av med spänningar.

Extra plus för:

Lång batteritid ( hela 6h!!! )

Tyst och kraftfull

5 olika vibrationsnivåer ( nivå 4 och 5 är nästan för stark )

Läs mer här

Designen är stilren i gråa och svarta färger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here