Nu är tyvärr utesäsongen över och det är dags för bassängsim

0
1165

Många är vi som njutit av utomhussim och swimrunsäsongen och det är med tunga steg vi nu beger oss mot simhallen för bassängsimning. Vad passar då inte bättre att att boosta sig med lite nya prylar som passar perfekt för inomhussäsongen. Prylar är alltid kul men dessa fyller också en bra funktion när du slipar på din simteknik inför nästa års swimrunsäsong!

Colting har tagit fram ett ”bassängpaket” som är innehåller ”allt” man behöver för att komma så väl förberedd som möjligt inför nästa säsong.

Paketet innehåller:

Kickboard ( platta )- perfekt för att träna benspark på simning men bygger också upp muskler som är bra vid tex klipplöpning.

Pullbuoy Sweden– ( dolme )- perfekt hjälpmedel för att få bättre flytläge och perfekt när ni tränar armstyrka med paddlar. Stort plus för att dolmen har förborrade hål för att fästa linan när det är dags för swimrun!

Colting paddlar– rejäla och finns i olika storlekar och färger. Perfekt för att bygga upp armstyrkan och hitta vattenmotståndet med.

Simglasögon– Finns i olika färger och ”glas”, vi föredrar dom ljusaste- white. Perfekta vid både bassäng och havssimning.

Pris för hela paketet är 995kr och finns på Colting Wetsuit

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here