Öloppets Swimruncamp 26 – 27 maj

0
2381

Vill du slipa på din simteknik, löpteknik och bli ännu mer synkad med din partner? Då ska du hänga med på Öloppets Swimruncamp på Tanumstrand 26 -27 maj. En träningsweekend som passar både dig som deltagit i swimrun tidigare och dig som vill prova på swimrun för första gången.

Öloppet tillsammans med Tanumstrand hotell öppnar nu anmälan till en Swimrun camp på Tanumstrand. Perfekt uppladdning inför swimrunsäsongen och en bra chans att lära känna nya swimrunners. Passa på innan julafton och ni får 600kr rabatt!

I en kombo mellan grym träning och underbart boende kommer du komma hem med laddade batterier och en längtan efter att få dra på dig våtdräkten igen. Att Öloppet också har fixat bland dom bästa tränarna gör inte saken sämre:

Ashkan Fivrin

Ashkan Fivrin, före detta Triathlet som har kört flertalet Ironman tävlingar men som på senare år mestadels ägnar sig åt Swimrun, traillopp samt Marathon distans. Förra årets 3e plats på Öloppet gav mersmak och det blir en ordentlig satsning även till årets upplaga av Öloppet. Ashkan var även med som instruktör förra årets camp och ser väldigt mycket fram emot att åter få simma och springa i den fantastiska miljön kring Tanumstrand!

Ashkan är instruktör på Swimrun Camp 26 -27 maj

 
Ulrika Eriksson

Efter många år som triathlet lade Ulrika Eriksson cykeln på hyllan och förälskade sig i swimrun. Ulrika bytte asfalt mot sjö, hav, berg och skog. Det Ulrika gillar mest med sporten är friheten och dess variation. Kärleken till sporten har tagit henne hela vägen till världseliten.
”Där har jag tänkt stanna ett tag till. En av mina första tävlingar var Öloppet och jag glömmer aldrig när vi klev upp på klipporna på Styrsö. WOW vilken publik!!!” berättar Ulrika.
Tävlingen har sedan dess varit en självklar del av hennes tävlingskalender. Ulrika vann förra årets mixklass på Öloppet.

Ulrika är instruktör på Swimrun Camp 26 -27 maj

För mer info: Öloppets swimruncamp

Vi på Allt om Swimrun hoppas själva kunna delta på detta träningsläger och isåfall kommer vi skriva och berätta mer. Hoppas vi syns på Tanumstrand den 26-27 maj!