Flowfeet – Fötternas bästa vän!

0
4155
Snön ligger tät över de svenska landskapen, gatlamporna sprider ett mysigt sken i den friska luften och temperaturen kryper allt längre ner. Vad kan vara bättre efter en kylig promenad än att få en fotmassage?
Fotmassage är inte bara avslappnande och skönt, det ökar även blodcirkulationen och sägs kunna bota obalans i kroppen med så kallad zonterapi. För en löpare är fotmassage dessutom en förutsättning för att underhålla sina belastade fötter.

Flowlife är ett innovativt företag som tidigare lanserat Flowpillow, en trådlös massagekudde som vi recenserade här. Flowfeet är en vidareutveckling massagemaskin avsett för fötterna.

Olikt massagefotöljers fotmassagefunktion tar denna hand om hela foten och ankarna. Man placerar fötterna i Flowfeet och väljer därefter program. Jag upplever maskinen som varsam och mjuk, men samtidigt perfekt hårdhänt. Den ger ett nästintill mänskligt beteende. Vi lät min flickvän stoppa ner fötterna, hon som för övrigt avskyr massage i alla dess former. Hennes upplevelse var att den är skön!

Testperson 1, Man 36 år

Åh jäklar, det är skönt. Det känns som om den är gjord för mina fötter! Jag gillar verkligen program nummer två, som kramar om mina fötter och verkligen masserar dem. Att den värmer fötterna passar också mig utmärkt, då de alltid är frusna.

Testperson 2, Kvinna 29 år

Jag avskyr ju massage! Jag har diabetes och får fotmassage på recept eftersom min sjukdom kan påverka fötternas blodcirkulation, men jag ogillar det – det kittlas!
Jag måste ändå säga att jag klarar program 1 en stund, trots allt. Program 2 ger mig lite panik då jag får känslan av att sitta fast. Det ger mig lite panik att någon ska ta mig på fötterna, men maskinen är opersonlig – kanske jag ska ge den en chans?

Testperson 3, pojke 13 år

Jag har redan en flowpillow och en såndär massagestång som man har på axlarna. Det är jätteskönt. (en trettonåring är ofta fåordig!) Jag frågar, berätta – Hur känns den, var det skönt? Oskönt? Likt en typisk tonåring svarar han; Den är skön!
(Han har använt den flera gånger varje dag, och placerat den under hans skrivbord)
– Att kunna spela och massera sig samtidigt är asbra!

Man 39 år

Nu har vi här en sportutövare, en kille som springer och utövar såväl löpning som swimrun. Han reagerar direkt på hur omfattande den masserar, och efter flera dagars användning upplever han sina fötter som smidigare och det gör mindre ont under fotsulorna. Om det beror på massagen eller inte men han säger också att han känner sig mindre stressad. – Full pott, om det inte vore för storleken, men jag inser också att den inte kan vara mindre än vad den är.

Design

Den är snyggt utformad med en futuristisk design och böljande former. Snygg svart kulört och enkelt handhavande med knappar och dioder på ovansidan. Strömsladden sätter man på sidan, lite undertill vilket gör att den är lätt att dölja. Den är stor, men annat kan den inte vara då den ska passa alla typer av fötter. Stora som små.

Funktion

Program 1

Hela foten undersida masseras med fokus på hälen. Detta program fungerar bäst för att minska spänningar i främre- och bakre foten.

Program 2

Flowfeets intensivaste program. Flowfeet kramar åt foten och släpper den sedan i en lugn och kontrollerad rörelse. Programmet är främst designat för att öka blodcirkulation.

Program 3

Alternerar mellan att dra isär mellanfotsbenen samtidigt som hälen kläms åt. Flowfeet släpper sedan greppet och låter foten slappna av.

• Infraröd ljusterapi
• Ökar blodcirkulationen

Sammafattningsvis

Vi gillar den! Har du skäl eller inte skäl till att massera dina fötter? Flowfeet är produkten för dig!

Finns att köpa på FLOWLIFE