Julklappstips till sportfånar

0
2645

Medaljer är något vi alla sportfånar drömmer om. Förr var det endast dom tre första som fick uppmärksamheten och medaljerna men nu har det som tur är ändrats.I många av swimrun, triathlon och löptävlingarna får oftast alla medaljer. Detta är superkul men problemet har tidigare varit att dom ganska snabbt hamnat i klädkammaren, byrålådan eller annat. Nu är den tiden över, äntligen finns en snygg medaljdisplay att köpa på SignSupply Sport.

Displayen finns med flera olika texter och symboler beroende på vilken sport ni föredrar. Displayen skruvas snabbt och lätt upp med tillhörande skruvar och sedan är det bara att välja bland sina medaljer vilka som skall få hedersplatsen och som är värdiga att hänga framme. Är du riktigt kaxig hänger du upp den i vardagsrummet och är du lite mer diskret passar den perfekt i sovrummet eller garderoben. Förbered dig sedan på frågor från dina gäster, hur gick det på den tävlingen, vad hade du för tid, vad är din nästa utmaning mm mm.

 

Vi på Allt om Swimrun älskar denna produkt och tycker det är den perfekta julklappen till sig själv eller sin träningskamrat. Priset är 329kr och beställes här