[:sv]Allt om swimrun testar superfruit[:]

0
1450

[:sv]Under en period kommer Allt om swimrun testa ett urval av Superfruits produkter, följ testet på Facebook och Instagram där vi lägger ut bilder och recept där vi använder de olika produkterna. Nu när vädret blir allt sämre kan det vara smart att ladda med extra proteiner och vitaminer. Och vi skall försöka ge exempel på vad man kan stoppa i sig med lite extra effekt. Vi kommer försöka ge exempel på smoothies och annat som är mumsigt.

börja med att pröva det här receptet:

50 gram jordnötssmör
75 gram honung eller rå agave sirap från Superfruit
1/2 tesked kanel
en nypa salt
130 gram havre
någon matsked, blötlagda( en del frön tio delar vätska) Superfruit Chiafrön
Någon matsked kokosolja
och några matskedar raw kakao eller för högre proteinhalt, Superfruit Organic Protein med rå kakao.

Mixa jordnötssmöret med honungen, ha i kanelen och saltet, i med havregryn, chia redan blötlagda  och kokosoljan smaksätt med rå kakao eller för högre proteinnivå Superfruits Organic Protein rå kakao. blanda och mixa, rulla bollar. Låt stå kallt minst 20 minuter och ät. Förhoppningsvis smakar de.

 

 [:]