[:sv]Smygtitt på Hoka One One Speedgoat 2.0[:]

0
2884

[:sv]Alltomswimrun har precis fått några par av Hoka One One Speedgoat 2.0 att testa under höstens trailrun. När paketet dimper ner inser vi snabbt att detta är en färgrik sko som kommer i olika färgkombinationer. Hitta din favorit! Skon är liten i storlekarna och tåhättan är trång, så pröva ut ordentligt, troligen kommer du behöva gå upp några storlekar mot vad du är van vid.Undersidan har ett gummi som så här i snabb analysen känns lagom kladdigt och med bra dubbar. Vi får se hur den beter sig när vi tar ut den. Skon har ett drop på 4 mm. Skosnörena är av den elastiska typen vilket vi gillar. För att vara en så uppbyggd sko är den förvånansvärt lätt men tung jämfört med andra mer vanliga löparskor, vi får se hur det känns. Tror vi kommer få ta det lugnt i början då denna sko är en typisk Hoka. På foten känns de ändå väldigt slimmade och relativt stabil.

Hur den uppför sig i skogen får du veta mer om längre fram! Alltomswimrun ska testa noga! Håll ögonen öppna för testet om någon månad.

 [:]