[:sv]Endast 1 vecka kvar! [:]

0
1632

[:sv]

För många är swimrunsäsongen över men för en del är det bästa kvar! Nu är det endast en vecka kvar till ÖtillÖ World Championchip. Många är vi som kommer att följa detta från datorn men en del har turen att få swimrunna dom 75km mellan Sandhamn och Utö! Lycka till alla fighters, här har ni sista uppdateringen från Michael Lemmel him self! 
Hur går förberedelserna inför ÖtillÖ World Championship?
Tack, det går bra, Alltid väldigt mycket att göra dessa två sista veckor då vi lämnar kontoret till helgen och flyttar ut till Utö för de sista förberedelserna.
 
Hur många lag kommer att få köra?
150 lag är med. Det är första gången vi har fler än 120 lag då vi testar en ny boendelösning. Man kommer med till ÖTILLÖ antingen via direktkval genom ÖTILLÖ Swimrun World Series, eller via rankingpoäng (merits), eller via directors choice dvs ansökan och via en begränsad utlottning för att hålla drömmen vid liv.
 
Vad kan dom tävlande förvänta sig?
ÖTILLÖ som bana och tävling förändrar sig aldrig. Men naturen är nyckfull och varje år är ett nytt år. Alla kan förvänta sig en lång dag ute i naturen.
 
Hur är din uppfattning, växer sporten lika fort ännu?  
Sporten växer fortfarande väldigt mycket, framförallt utomlands. Fler och fler tävlingar dyker upp. De länder som växer mest är Frankrike, Uk, Tyskland.
 
Några sista minuten tips till dom tävlande?
Att ta det lugnt och njuta!
 
Och vi som inte fick vara med i år, vart skall vi befinna oss?  
Publik på ÖTILLÖ är ganska krångligt. Men bra platser är på Ornö vid Kyrkan och på Utö om man åker kommunalt. Med egen båt så är det längs hela banan. På vår HEMSIDA kommer det vara direktsändning från 0545 till 1800 – dvs fullt ös och sannolikt den bästa platsen för att följa tävlingen.
 
Något du vill tillägga?
Väldigt kul att Swimrun växer, att fler upptäcker naturen genom att springa och simma. På ÖTILLÖ är det extremt inspirerande personer som kör allt vad de har. De första och de sista.
Stort tack Michael Lemmel för att du tog dig tid att uppdatera oss så här veckan innan tävlingen! 

[:]