[:sv]Mr Green ger oss möjlighet att tippa vinnaren av ÖtillÖ. Kul! [:]

0
1315

[:sv]

Tjenare Jesper Kärrbring och Mr Green! 

Berätta lite om er verksamhet Mr Green!

Mr Green har funnits sedan 2007 och för oss är spel underhållning och med den synen bestämde vi oss tidigt för att satsa på vad vi kallar Green Gaming eller ansvarsfullt spelande som många andra kallar det. Vi har genom åren vunnit en rad priser för vår produkt och även inom Green Gaming. Vårt motto är att erbjuda en paus och en trevlig upplevelse i en ansvarsfull spelmiljö. Att välja ÖtillÖ som spelobjekt var därför enkelt. Jag har gjort tävlingen två gånger (var dock tvungen att bryta andra gången) och vet hur väl tävlingens anda med sportsmanship och personligt ansvar rimmar med våra värderingar. Och så är det kul att kunna hjälpa en relativ ny sport att synas lite mer.

Hur har intresset varit? 

Swimrun kommer inte vara lika stort som fotboll, men det är inte därför vi gör det här. Mr Green strävar alltid efter att underhålla, och Swimrun är underhållande, kanske till och med mer underhållande att spela på än att tävla i, ha ha. Oddsen sätts av vår partner Kambi som utgår från rankinglistor och tidigare resultat. Vi kommer definitivt vara med under hela ÖtillÖ serien och vem vet utvecklas det väl kanske vi till och med kan ha live spel under finalen.

Om jag sätter en hundring på lag Swedish Armed Forces ( Moberg/Hansson ), hur mycket får jag tillbaka? 

Spelar du i dag vinner du 250 SEK, men när jag la mitt vad fick jag 4.5 ggr pengarna. Så helt klart har Lelle och Daniel stärkt sina positioner som klara favoriter. På damsidan är det Swimrunshop.com med Sadik och Eriksson som är ännu större favoriter med 1.75 i odds.

Tror ni att detta gör att sporten växer mer och isåfall varför? 

Om vi kan hjälpa att skapa lite extra uppmärksamhet kring Swimrun så är det jättekul, men jag tro att sporten har alla förutsättningar att växa själv. Hur jobbigt ett race än är så är det samtidigt sjukt kul att genomföra en riktig swim run, speciellt ÖtillÖ som är en av de mest välarrangerade tävlingar jag kört.

Tror ni att detta kan utvecklas så att det nästa år tex går att tippa vinnaren av tex Ångaloppet, Uddevalla swimrun?

Man ska aldrig säga aldrig, men vi börjar med ÖtillÖ

Vi på Alltomswimrun tycker att allt som gör sporten mer spännande och intressant är bra och tackar Jesper och Mr Green för det! Är ni sugen på att tippa vinnaren på tex ÖtillÖ Hvar så gå in här: Mr Green

[:]