[:sv]Colting wetsuits lanserar nya swimpants![:en]Colting wetsuits launches new swimpants![:]

0
1618

[:sv]

Vi har fått äran att testa Colting wetsuits nya Swimpants SPo1.

På Coltingwetsuits hemsida står följande:

”Våra Swimpants är ett hjälpmedel som riktar sig både till den erfarna elitsimmaren samt till den glade motionären som precis påbörjat sin simträning. Med SWIMPANTS SP01 erhåller simmaren ett optimalt vattenläge med perfekt lyft i höft och lår utan att kompromissa varken rotation eller balansbenspark! Våra Swimpants används redan flitigt av simmare som påbörjat sin försäsongsträning inomhus för att förbättra sin simteknik samt bygga upp sin uthållighet . SWIMPANTS SP01 är även ett utmärkt hjälpmedel att använda vid sprinttävlingar i swimrun eller simträning utomhus i varmare vatten.”

 

Vi får se om dom lever upp till vad dom lovar! Recension kommer snart.

 

 [:en]We have the honor to test Colting wetsuits new Swimpants SPo1.

Coltingwetsuits website states the following:

”Our Swimpants is a tool that caters to both the experienced elite swimmer, and to the happy exerciser who just started their swim practice. With SWIMPANTS SP01 the swimmer receives optimal watertransition with perfect lift of the hips and thighs without compromising either the rotation or the balance of the leg kick!! Our Swimpants is already widely used by swimmers who started their pre-season training indoors to improve their swimming technique and build up their stamina. SWIMPANTS SP01 is also an excellent tool to use in the sprint races in swimrun or swim practice outdoors in warmer waters. ”

We’ll see if they live up to what they promise! Review coming soon.

 

 [:]