Flowlife har dom perfekta julklapparna till alla som gillar träning!

0
925

Vi på Alltomswimrun har tidigare testat lite olika tränigsredskap/hjälpmedel och har oftast gillat det. Däremot har inte designen varit fulländad och likaså har fantasin/kunskapen på olika övningar satt begränsningar.

Nu har Flowlife lösningen- grymt snygga och välarbetade träningsband!! I sköna färger och snygg design. Ett stort plus är också att dom tagit fram bra och tydliga träningsfilmer till dom olika banden. Perfekt i dessa tider när tex gymtiderna är lite begränsade eller stängda- nu är det bara att sätta på telefonen och få inspiration eller träna till videon.

Detta måste vara dom perfekta julklapparna- snyggt inpackade och med instruktionsvideos- i dessa tider kan det inte bli mer rätt.

Snyggt förpackat. Foto Sandra Hardenberg

Flowband- träningsband 2 pack- 350kr. Det perfekta hemmatränings- verktyget där du på ett enkelt sätt kan träna hela din kropp. Perfekt att ha med på resan eller träna med hemma framför TV:n. Banden är av hög kvalitet och känns trygga att träna med och med hjälp av filmerna kan man träna precis hela kroppen. Dom två olika banden har olika motstånd beroende på vilken övning du kör eller hur stark du är i den muskelgruppen. Läs mer och beställ här. 

Här kör Michaela ett pass framför instruktionsfilmerna. Foto Sandra Hardenberg

Flowband Hip- träningsband 3-pack- 390kr. Perfekt för ben och rumpövningar. Vill du göra dina vanliga övningar lite eller mycket jobbigare är detta perfekt. Även här finns instruktionsvideos och bland vår testpanel föll dessa band den kvinnliga skaran i smaken. Alltså den perfekta julklappen till din mamma, fru, kompis eller syster. Läs mer och beställ här. 

Vi fick även testa Flowlifes nya Flowpads sliding plates- 290kr. Detta är ett tufft och utmanande träningsredskap som vi gillade och hade mycket kul med, vissa övningar ser ganska lätta ut men när man väl testar så märker man att det finns mycket att jobba på. Ett stort plus för möjligheten att träna stabilitet och flexibilitet- något som alla lite äldre swomrunners ofta är i stort behov av. Läs mer och beställ här– vi kan lova att detta är den perfekta julklappen till dig själv eller något vän.

Här kan ni titta lite på hur filmerna är upplagda

Vi på AlltOmSwimrun gillar Flowlife och är mycket tacksamma över att få sprida detta till alla swimrunners i Sverige. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here