Test av Salming löpskor och rabattkod på 20%

0
1111

Vi på AlltOmSwimrun är förälskade, förälskade i en sko. Vi har genom åren testat många skor för olika syften men givetvis har dom flesta varit utvecklade för att passa för terräng, lera, vatten och swimrun. Nu fick vi chansen att testa en sko som är framtagen för att vara snabb och fungera både på snabbare träningspass men också tävlingar. Stort tack till Salming som också ger våra läsare 20% rabatt på hela ordinarie prislistan- använd koden Swimrun20.

Speed 8 dammodell

Skon kommer snyggt förpackat i traditionell Salming kartong. Dammodellen är starkt turkos ( Scuba Blue/Caribbean Sea ) med svarta detaljer ( när dom möter ljus är dom regnbågsfärgade och reflekterande ) ocd herrmodellen i mörkgrå överdel och orange sula ( Forged Iron/New Orange ) även här med reflekterande detaljer. Båda skorna är mycket stilfulla och skulle absolut fungera som en streetsko.

Dammodellen med löparkläder och herrmodellen med streetkläder.

Direkt när vi får på oss skon får vi en känsla av lätthet och smidighet. Skon är mycket lätt och sitter smidigt på foten. Skon är neutral och har ett drop på 6mm vilket gör den aggressiv och snabb. Vid första löppasset konstaterar vi direkt att denna skon gör sig perfekt för snabbare asfaltsturer men den är också tillräckligt uppbyggd och stabil för att vara perfekt för tex Göteborgsvarvet eller Stockholm marathon. Vi är också överens om att skon skulle fungera perfekt att använda på en Ironman halvdistans. Stort plus för att skon har reflexer, detta är mycket uppskattat av både löpare och bilister.

Vill ni nörda ner er i detaljer kring skon så läs mer här

Skon är gjord för asfalt/grus/bana/löpband men passar inte för terränglöpning. För oss swimrunners skulle den vara perfekt för cityloppen, tex Uddevalla swimrun eller Karlstad swimrun där större delen av löpningen sker på grus och asfalt.

Så här års flyttar många in sin träning till tex gymmet och även här gör skon sitt jobb. Vill ni läsa mer eller beställa något av Salmings sortiment till 20% rabatt kika in här ( rabatten gäller hela sortimentet på ordinarie pris- ange koden Swimrun20 – giltig tom 25/10 2020 )

Vi tackar Salming för att vi fått testa deras sko. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here