Recension av M1+ By Miiego

0
1100

Musiklyssnande och löpning är en underbar kombo, men det ställer krav på lurarna. Lurar som lossnar, halkar omkring eller sitter obekvämt stjälper din träning istället för att boosta dig.

Miiego tillverkar hörlurar för den aktiva människan, och vi har under några veckors tid testat deras trådlösa örsnäckor.

Utseende

Ja, särskilt vackra är de inte, men inte heller fula. De väger endast 25 gram, trots det kraftfulla batteriet. Jag är förtjust i att de är sammanlänkade med en kabel, då de annars har en tendens att försvinna.

Passform

De sitter som en smäck runt mina öron. Jag skulle kunna gå en boxningsmatch med dessa utan att de rubbades. En bygel runt örat håller dem på plats, och högtalaren som sticker in i örat satt också där som en smäck. Jag upplever en liten obehagskänsla efter en stund, men det får jag oavsett vilka öronsnäckor jag använder.

Ljud

Hörlurar i öronsnäcksvariant tenderar för det mesta att ge ett bra ljud, men här är basen distinkt och således ger det tung elektronisk musik en extra schwung. Med mjuk memoryskum på lurarna stängs ljud utifrån ute till största delen! Helt bra ljud helt enkelt.

Funktion

IPX6 klassade, du kan springa i regn, svettas bäst du vill, med upp till 16 timmars batteritid behöver de inte laddas särskilt ofta. Bluetooth med ATPX, vilket innebär att de med lätthet synkar med din sportklocka.

Sammanfattningsvis

Hela redaktionen är förtjusta i detta, och vågar påstå att detta är en av de bättre sportlurarna vi provat, då de passar för alla aktiviteter. Vattentåliga med bra batteritid, ett hyggligt pris och enkla att manövrera. Kanske hade vi önskar ännu bättre märkning av vilken som är vänster och höger lur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here