Test av Salming Löparkit

0
828

Vi på Allt om Swimrun gillar Salmings dojor och har några av deras modeller som favoriter både vad gäller swimrunsko men också rena löparskor. Nu har vi fått chansen att testa en av deras löpkläder: RunnerShorts Men och Laser Tee Men.

Jag som testat är 175cm lång, väger 70kg och har testar stl S. Kläderna finns även i dammodell men då med tajts istället för shorts. Storleksmässigt stämmer storlekarna bra och t-shirten sitter lagom tajt, precis som man vill ha det när man löper. Även längden på t-shirten är som man förväntar sig. Materialet är följsamt och håller sig torrt.

Bra och snygg ventilation

Designen är grymt tilltalande med loggan på ena ärmen och med perforerat mönster på sidorna i form av en Salming logo som ger ökad ventilation. Grymt snyggt gjort. Priset är 399kr vilket är prisvärt. Vill ni läsa mer om denna grymma t-shirt in och kika på: Salming

Runner Shorts: Snygga shorts med praktisk liten ficka på insidan, där passar bilnyckeln eller tex en gels perfekt. Shortsen har en dragsko i midjan och är bra ventilerade. Shorten har även en kort innerbyxa vilket gör att känslan av att shortsen sitter på plats uppstår. I kombination med den snygga t-shirten till känner man sig riktigt snygg och snabb. Priset för shortsen är 499kr och du kan läs mer här: Salming

Liten ficka och dragsko

Sammanfattning: Grymt löpställ som är diskreta med precis dom detaljerna man förväntar sig på ett bra löpset. Funkar lika bra på gymmet som i löpspåret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here