Test av supersnygga och snabba Bliz-brillorna Tempo och Hybrid!

0
992

Sommaren är nu framför oss och vad passar då inte bättre än ett par nya grymma sportsolglasögon från Bliz, för att hjälpa er i ”sportglasögondjungeln” har vi här 2 riktigt bra alternativ. Bliz Hybrid och Bliz Tempo.

Båda brillorna är för vuxna och med normalstort huvud, men båda modellerna finns i ”smallface” och givetvis i massvis av olika varianter av färger, glas mm. Mycket av detta är enbart en smaksak där passform och utseende spelar en stor roll, det gäller att trivas i dom. Dom levereras i ett sportigt och ”hårt” fodral. Bågarna passar både män och kvinnor och sitter bra på plats även vid tuff terränglöpning eller tex mountainbike. Priset för Hybrid är mellan 799kr- 1499kr och för Tempo 799kr.

Tempo till vänster och Hybrid till höger

Vi fick testa Hybrid USL ( 52806-14U ) vilket har den mest avancerade linsen och som är photokromisk vilket innebär att linsen skiftar automatiskt mellan ljust och mörkt beroende på väderförhållande. Detta fungerar mycket bra och gör att sikten mm hela tiden upplevs perfekt och du behöver alltså inte fundera över vilka solglasögon, vilket glas mm du skall använda, dessa passar i alla förhållanden! Ett stort plus för detta. Andra positiva saker med Hybrid USL modellerna är att dom är splitterfria och med Anti-fog. Dom har givetvis också 100% UV-skydd. Bågarna är i plast och designen sportig och välarbetad. Skall du ha ett par sportglasögon borde det vara dessa!

Hybrid USL

Hybrid: Läs mer eller beställ här

Läs med om USL här

Det andra paret heter Tempo ( 9021-14 )  och är en storsäljare, antagligen mycket pga utseendet och priset. Det första man slås över är hur otroligt lätta dom är och sitter även väldigt lätt på näsan. Även dessa levereras med ett ”hårt” fodral men även extra lins och band. Modellen finns i flertalet färgkombinationer och dom alla är riktigt sportiga och man känner sig riktigt snabb i dom! Priset är 799kr vilket är mycket bra för ett par kvalitets sportglasögon. Vilka man skall välja av Hybrid och Tempo är mycket en smaksak och framförallt vilken design man gillar mest.

Tempo 799kr

Tempo: Läs mer eller beställ här

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here