Skall ni träna hårt i sommar, kolla in Umaras grymma U Hydrate

0
983

När vi tränar hårt och framförallt i sommarvärmen så svettas vi mycket och förlorar då givetvis mycket vätska och natrium, kalium, kalcium och magnesium. Detta innebär att vi blir trötta, uttorkade och kan inte prestera på topp. Nu har Umara en bra lösning på detta, U Hydrate! Varje tablett  är på 4g och innehåller natrium, kalium, kalcium och magnesium motsvarande de halter vi naturligt har i 0,5 liter svett. Blanda 1-2 tabletter i ca 500ml vatten och du kommer vara bra förberedd för ett långt och varmt träningspass. Vi gillar Umara och Umara gillar swimrun, därför får alla läsare nu 15% på hela sortimentet. Använd rabattkoden: swimrun15 för 15% rabatt på allt i webshoppen. Gäller t.om 30/6 – 2019 och kan ej kombineras med andra rabattkoder.

Bildresultat för 15%

Innehåller nästan dubbelt så mycket salt som andra liknande produkter på marknaden.

U Hydrate - Brusande elektrolytdryck med smak av Citron eller Bär

U Hydrate finns i 2 olika smaker, lätt citron eller röda bär ( skogsbär )

Bildresultat för umara

1st U Hydrate brustablett blandas ut med 500ml vatten. Svettas du ut mycket salter kan du blanda 2 tabletter i 500-750ml vatten.  Använd rabattkoden: swimrun15 för 15% rabatt på allt i webshoppen. Gäller t.om 30/6 – 2019 och kan ej kombineras med andra rabattkoder. Läs mer här

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here