Allt om Swimrun har testat Flowpillow Heat

0
2374

Flowpillow Heat 

Massageprodukten Flowpillow är nu mera ännu bättre. Du kan välja helt själv mellan tre olika hastigheter och den har även infraröd värme i sig vilket är bättre för återhämtningen.

Precis som den förra är denna snygg och uppladdningsbar vilket gör den sladdlös och mer användbar. Även denna Flowpillow värmer.

Jag hade otroligt stel nacke och behövde något som masserade hårt och då var det perfekt att välja den snabbaste hastigheten så den verkligen tryckte hårt. Men man kan även välja två lite ”lättare” nivåer, dem knådar inte lika hårt utan den trycker mer ut te.x muskelknutor.

De fyra bästa sakerna med denna är:

  1. Den är stilren, enkel och snygg.
  2. Bra uppladdningstid, räcker till flera kroppsdelar på en laddning.
  3. Det finns olika program.
  4. Den är praktisk.

Det som gör denna så unik är som jag nämnde innan, att den är praktisk. Du kan ta med den enkelt, och eftersom att batteritiden är bra så slipper du ha med laddare utan du kan bara ta med kudden. En laddning räcker till nacken, bak och framsida lår samt vader utan att ladda ur. 

Jag har haft en otroligt stel nacke och har använt denna i cirka en vecka varje kväll, och jag känner redan resultat. 

”Tack vare de specialutformade massagetummarna får du en djupgående behandling som både känns skön och ger resultat. Perfekt för den seriösa atleten så väl som för livsnjutaren!”

-Säger Lucas Wasniewski, VD för Flowlife.

Fördelarna med att använda denna massagekudden är att det påskyndar återhämtningen om du tränat hårt. Det minskar risken för inflammationer när du väl ska träna, och det utsöndrar stresshormon (serotonin och dopamin). 

Flowpillow heat lanseras på www.flowlifesweden.com den 27e Mars.

Betyg: 5/5

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here