Test av Zoogs Predator Flex från Swimshop.se

0
1316

Zoogs är mycket populära simglasögon både bland swimrunnare och bassängsimmare. Vi har fått möjlighet att testa grymma Zoogs Predator Flex från Swimshop.se. Denna modell har blivit mycket populär bland triathleter och swimrunners.

Vi fick möjlighet att testa Zoogs Predator Flex Clear vilket är simglasögon med Clear-linser, vilket passar perfekt till bassängsimning och även till swimrun vid mulet väder. Dom sitter mycket skönt och mjukt runt ögonen tack vare deras mjuka gummikant. Det är väldigt lätt att justera huvudbandet, eftersom att huvudbandet är 2 delat så håller sig simglasögonen på plats. Precis som alla seriösa simglasögontillverkare är det givetvis antifog på linserna.

Zoogs Predator Flex finns i flera färger och linser, gillar man modellen ( vilket vi gör ) så kan man här välja och vraka mellan olika färger och linser. Vill ni läsa mer eller beställa, kika här: Swimshop.se