Vänersborg swimrun levererar

0
1591

Vi på Alltomswimrun var inbjudna till premiären av Vänersborg swimrun. Detta kunde vi givetvis inte tacka nej till! Loppet gick av stapeln den 2 september och arrangerades av Friskis o Svettis Vänersborg. Eldskälen bakom loppet är Roger Evertsson och givetvis håller han själv på med swimrun.

Starten gick centralt i Vänersborg stad och registering, omklädning och utdelning av badmössor skedde på Friskis och Svettis fräscha lokaler. Loppet var ett varvlopp där vi sprang 2 varv på en bana som var ca 5,5 km. Längsta simningarna var 680m och längsta löpningen 1790m. Denna dag var nästan vindstilla och med solen som värmde. Detta gjorde att simningarna gick fort. Löpningen slingrade sig längst Vänern och var mycket platt och lättlöpt. Arrangörerna har lyckats extra bra med märkning av banan men också funktionärerna som ständigt hejade på och såg till att allt fungerade ute på banan.

Vi på Alltomswimrun kan varmt rekommendera Vänersborg swimrun. Det är en lättlöpt, lättsimmad och vacker tävling som passar utmärkt för nybörjare men också som tex avslutning på säsongen för den mer erfarne. Ni kommer garanterat att höra mer från Vänersborg swimrun!