Vi har testat grymma On Cloudflow!

0
1979

Vi på Alltomswimrun har under en tid hört mycket positivt och varit nyfikna på att testa löparskon On.  Dom vi pratat med har bla sagt att det är en både snabb och skön sko. Vi har testat deras dam och herrmodell On Cloudflow M i färgen River Navy och dammodellen i färgen Dawn Jade. Skor är en löparsko som passar bäst för asfaltslöpning och är alltså ingen swimrunsko. Men visst är det så att vi swimrunnare älskar löparskor och tror att vi behöver en sko till varje underlag och sport!

Här syns dom mycket effektiva ”kuddarna”.

Skorna kommer levererade i snygg kartong och det första som slår mig är hur snygga dom är! Man blir nästan sugen att ha dom som vardagsskor! Vi snörar på oss skorna och ger oss ut. Skon är lätt, smidig, har en mycket skön och mjuk dämpning. Skon dämpar bra men är ändå explosiv i frånskjutet, dämpningen är uppbyggd av 18 st ”kuddar”  Vi upplever inte skon som en racersko men absolut en sko som passar perfekt för asfaltslöpning och som klarar både långa träningsrundor eller tävling!

Dam och herrmodellen, plus för bra skosnören som inte går upp! Även mycket bra ventilation!

Drop: 6mm

Vikt: 220g ( stl 42 )

Finns i både dam och herrmodell och kostar ca 1649kr och finns i lite olika färgkombinationer.

Herrskon i färgen River Navy
Damskon i färgen Dawn Jade

Skon fungerar prefekt på asfalt och bättre grusvägar men blir det för mycket sten finns chansen att dom fastnar mellan ”kuddarna”.

Slutsats: On Cloudflow är den perfekta asfaltskon som både är snygg, snabb och med grymt bra dämpning!