Tre Swimruntävlingar på en vecka i västkusten!

0
1192

Är det ens möjligt, och hur bär man sig åt?

Att säga att Västkusten är Sveriges framsida är väl att ta i, men att västkusten lämpar sig mycket bra för Swimrun är ingen underdrift. Tre tävlingar under en veckas tid! Är det möjligt?

Stocken SOS

Stocken är en vacker plats i de västligaste delarna av Orust. Tävlingen fyller två år i år och upprepas då föregående år blev en succé! En tävling som riktar sig till den breda massan.

Stocken SOS, 21 juli, Stocken, Orust

Wet Rock Race

Vi spolar fram tiden till sommarens högglansdagar, närmare bestämt till slutet av juli. WetRockRace, den omåttligt populära tävlingen i Gullholmen som år efter år säljer slut snabbare än ögat sker den 27 juli. Är du inte anmäld är det ändå läge för dig att åka dit för av avnjuta stämningen och ta del av den breda massan som tävlar just där och då.

Wet Rock Race, 27/7, Gullholmen

Uddevalla Swimrun

Dagen efter, den 28 juli, är det Uddevalla Swimrun i just Uddevalla. 10 km löpning och 2 km simning med ett rejält trevligt kalas efteråt, och för dig som är än mer kalassugen så sker Uddevallakalaset samtidigt. Mellan Gullholmen och Uddevalla  är det inte mer än några mils avstånd. Du kan åka kollektivt, eller hyr en bil! Eller kör själv!

Banrekordet på Uddevalla Swimrun innehas för närvarande av VM-medaljörerna Martin Flinta och Eva Nyström

Uddevalla Swimrun, 28/7, Uddevalla