Introduktionskurs till swimrun

0
1049

Det finns många som är sugna på att testa på swimrun men kanske inte riktigt har tagit steget ännu. Camilla Renz är inte bara en av våra duktiga skribenter hon är och en meriterad swimrunnare med långerfarenhet och hon är dessutom personlig tränare. Nu i vår med start söndagen den 13 maj kör hon en swimrunkurs för alla som vill komma igång. Kan du inte berätta lite mer om upplägget Camilla?

Tanken med kursen är att erbjuda Personlig Träning i swimrun men samtidigt träna i grupp och därför finns det bara fem platser per kursomgång. Varje kurstillfälle inleds med 30 minuter teori och där man har möjlighet att ställa frågor sen ger vi oss ut på en träningsrunda på ca 60 minuter där vi kommer att vara två och två och där deltagarna kommer att få möjlighet att praktisera det vi precis pratat om.

Kursen kommer att vara vid fem tillfällen och inkludera utrustning, navigering, simma med lina, i och urstigning, säkerhet, lagarbete samt att ni kommer kunna få personlig coaching i simning och löpning.

Kursen utgår från Sjöviksvägen 30, Skogås som ligger söder om Stockholm. Det finns parkeringsmöjligheter för den som kommer med bil, annars så finns det buss och pendeltåg inom ca 1,5 km.

Just nu har jag en kurs som går på söndagar 10-11.30. Kontakta gärna mig på camilla@motio.se om ni är nyfikna på den eller boka via motio.se/shop. Då kursen redan har börjat så finns det möjlighet att hoppa på till reducerat pris.