Uddevalla Swimrun – loppet med det lilla extra!

0
1967

Ett lopp är ett lopp. Eller är det verkligen så?

Att ta sig från A – B innebär mer än bara att röra på benen och ta kraftiga simtag. Längs vägen tar deltagaren del av naturen omkring, känslan, publiken och atmosfären. Hurvida det är en tävling eller träning bidrar också till den sammanlagda upplevelsen.

Vi Swimrunners är inget stort släkte, det kryllar inte av oss. Vi måste ta tillvara på varandra och våra relationer – och det är där Uddevalla Swimrun gör en extrainsats.

Uddevalla Swimrun bjuder på en förhållandevis kort bana, dock utmanande. 10 km löpning och 2 kilometer simning i en såväl central som mer enslig miljö. Väl i mål bjöds deltagarna förra sommaren på smörgåstårta, bubbel och vedeldad badtunna.

Banrekordet innehas för närvarande av världsmästarparet Martin Flinta och Eva Nyström!

Anmälan till loppet är öppen, anmäler dig gör du på

www.uddevallaswimrun.com