Morocco swimrun camp

0
872

Det är lätt hänt att man tappar gnistan under den mörka årstiden men det finns ”knep”. Ett är att t.ex boka in ett läger någonstans.

Det finns numera flera olika att välja på vilket ju är både jättebra och jättekul!

Swimrun-events  anordnar bl.a resor till tävlingar och flera olika sorters camps. Även specialdesignade efter egna önskemål. Grundaren heter Jean-Christophe Bastiani och är troligtvis en av de första (kanske enda?) som ordnar swimrun-resor och event i hela Europa i princip året om. Han är själv en både duktig och hängiven swimrunner med lång erfarenhet av både coachning och (äventyrs)resor. Jean-Christophe, eller JC som han också kallas, är dessutom sjuksköterska och brukar volontära som sjukvårdare på olika swimrun-race. Kan kanske vara tryggt att veta. 😉

Genom olika samarbeten kan de erbjuda allt från coachning och analyser till tävlings- och äventyrsresor av varierande slag. Ett är Morocco Swimrun camp 4-8 mars 2018.

 

Under dessa dagar kommer deltagarna bland annat få möjlighet att testa flera olika slags swimrun-äventyr inklusive öva på olika tekniker. Deltagarna kommer även filmas för att bättre kunna analyseras och det kommer bli tillfälle att träffa exempelvis en fysioterapeut och/eller något företag med inriktning på swimrun.

I priset, € 390, ingår transfer, mat, boende samt all träning. Guiderna är engelsktalande.

För mer info så kontakta dem här.