[:sv]Nu behöver du inte längre tjata på din sambo om massage! [:]

0
1783

[:sv]

Flowpillow. En sladdlös massagekudde

För oss träningstokiga är tidvis foamrollers, massage och sjukgymnastbokningar en vardag, Flowpillow säger sig vara en del av lösningen. Vi har sett massagekuddar i många olika former och skepnader innan, vad som skiljer Flowlifes Flowpillow från andra massagekuddar är framförallt fyra saker.

  1. Den är snygg
  2. Den är sladdlös och uppladdningsbar
  3. Den värmer
  4. Den fungerar

Eftersom den är sladdlös öppnar den upp för helt nya användningsområden, och det bidrar till att den faktiskt används. Jag har haft lite problem med vader och är ibland lite stel i nacken, detta oftast pga att jag tränat lite väl hårt under en period, den sladdlösa massagekudden använder jag då när jag ligger i soffan/golvet och tex tittar på tv. Dess storlek och att den är sladdlös gör den också smidig att tex ta med på resan, till jobbet eller annat.

Den är väldesignad och finns i tre färger. Min är svart och röd, den känns välbyggd och ger ett intryck av att hålla länge. Batteritiden är över förväntan, ca två timmars massage innan den behöver laddas. Den har endast en knapp där du stänger av/sätter på och väljer om du vill ha värme eller ej. När du sätter på den så kör den i 15 minuter och stänger sedan själv av sig, perfekt om du tex kör i sängen och somnar till. Massagekudden knådar nästan lika kraftigt och bra som en levande massör. Du väljer själv hur hård massage du vill ha genom att lägga din tyngd mot den. Massagehuvudena är olika stora och ändrar riktning med jämna mellanrum, vilket gör att trycket blir behagligt och välgörande.

Utdrag ur Flowlifes hemsida:

”Flowpillow – Sveriges första sladdlösa och uppladdningsbara massagekudde 
Inspirerad av massörer och utvecklad för att efterlikna sportmassage. Shiatsumassage med stora kontaktytor gör att massagen blir både effektiv och skonsam. Genom att öka blodcirkulationen och behandla triggerpunkter gör Flowpillow att du orkar mer! Kan användas över hela kroppen och är extra effektiv på vader, lår, rumpa, rygg och nacke.”

Rekommenderat pris är 1495 kr

Vi på Allt om swimrun kan varmt rekommendera denna massagekudde! Läs mer här!

[star rating=”8″ max=”10″]

[:]