[:sv]Westcoast Swimrun Tour[:]

0
777

[:sv]Vi har fått nys om att Sandsjöbacka, Uddevalla och Tjolöholm Swimrun nu går samman och bildar Westcoast Swimrun Tour!
På deras hemsida står det följande att läsa:

Sandsjöbacka Swimrun, Uddevalla Swimrun och Tjolöholm Swimrun skapar tillsammans WST – Westcoast Swimrun Tour!

Med samlade resurser vill vi erbjuda bättre swimrun, för alla. Både genom ett poängsystem för deltagarna men också genom gemensamma insatser kring kvalitet och upplevelse.  WST är en tour där du samlar poäng tillsammans med din partner under de tre deltävlingarna du ser nedan. Ni tävlar om fina priser och genom att anmäla dig till alla tre tävlingar på en gång spar du 20% på anmälningsavgiften, och du sparar därför 800 kr. Anmälan gör du här Vill du veta mer om respektive tävling klickar du dig vidare här nedan för att läsa mer. Vi hoppas på en fartfylld och härlig sommar med ditt lag på startlinjen.

Vi återkommer inom kort med mer information. Fram tills dess, ta en titt på deras hemsida

[:]