[:sv]Trispot öppnar butik i Gbg! [:]

0
3127

[:sv]

Ryktesvägen hörde vi att Weswim.se blir Trispot Götborg. Ny fysisk butik och nätbutik öppnar 26 februari. Detta tycker vi på Alltomswimrun givetvis är jättespännande och kul. Vi kontaktade Johan Dahlhöjd för att få veta mer!

Tjenare Johan Dahlhöjd, berätta gärna lite om dig själv!  

Min idrottsliga bakgrund är varierad – körde landsvägscykel från det jag var 11 år tills jag var 19. Fuskade lite med triathlon. I samband med att jag gjorde värnplikten och läste till officer tog ”cykelkarriären” slut och jag hittade till kampsportsvärlden och MMA. Tävlade i MMA under sex år och gick min sista burmatch i Köpenhamn 2008. Efter det följde några år med sporadisk träning – brottning – gym och löpning.
Efter att ha sett en kort film från Öloppet i augusti 2012 blev jag frälst. Jag ”andades” swimrun hela 2012, och 2013 gjorde jag tävlingsdebut på Kustjagaren Karlskrona och Öloppet. Drivet och intresset svalnade inte utan stegrades och jag köpte en lottplats till ÖTILLÖ 2014. Vi drogs som sista lott i dragningen i januari 2014 och fick således en plats till ÖTILLÖ 2014. Hela säsongen fokuserades på ÖTILLÖ och i september lyckades vi ta oss mellan Sandhamn och Utö och fick medalj och traditionsenlig öl på Utö Värdshus.
Tillsammans med en god vän arrangerar jag en serie träningstävlingar i Göteborg som kallas ”GBG SWIMRUN” – Vår tanke med tävlingarna är att ”alla kan vara med” – och att det skall vara en mötesplats för alla som brinner för swimrun. Vi har fått riktigt fin respons på tävlingarna och med ett maxtak på 100 personer/gång så fylls oftast platserna inom några dagar efter det att anmälan öppnar.

Ryktet går om att Weswim.se slås sig ihop med Trispot och bildar Trispot Gbg, stämmer detta? 

Det stämmer att weswim.se blir Trispot Göteborg från och med den 26 februari. Varför vi gör detta är ganska självklart – vi tycker det är så satans kul med swimrun och det finns ingen butik i Göteborg som säljer ett bra utbud av prylar för swimrun. Vår målsättning är tydlig – vi skall vara butiken att gå till om du sysslar med swimrun- och eller triathlon.

 

 

Vad kan besökarna förvänta sig? 

Vi har en klar vision med Trispot Göteborg – Vi skall kunna erbjuda en kund ett komplett ”swimrunpaket” – Vi vill att en kund skall kunna komma in i butiken och säga ”-Jag har den här erfarenheten och den här budgeten – ekipera mig!” och sedan skall kunden lämna butiken nöjd och med den utrustning som krävs för att kunna genomföra en swimrunträning och/eller tävling.

Ni skall besöka oss för att vi har det absolut bredaste sortimentet av utrustning – vi har alla stora märken av våtdräkter – paddlar – glasögon – dolmar – skor.
Ni skall besöka oss för vi har erfarenhet. Vi har varit med sedan 2012. Vi såg hur många skrattade åt Zone3 Evolution som endast har dragkedja fram när vi körde Koster Swimrun 2015 – vi sa då att dragkedjan bak inte behövdes – titta 2016 – HEAD kom med sin Aeromodell – och 2017 kommer nya ORCA RS1 – båda med dragkedja endast bak.
Ni skall besöka oss för vi tävlar själva – vi säger vad vi tycker, men vi låter dig som kund välja själv.
Ni skall besöka oss för vi erbjuder alltid provsimning av din dräkt innan köp – och kommer du till butiken i Göteborg kan du jogga 500 meter från butiken och kasta dig i Delsjön och simma för att känna hur dräkten känns.
Vi kommer givetvis ha en webbshop – vi öppnar upp trispot.se med ny fräsch design i tid till öppningen av Trispot Göteborg

När öppnar ni? Har ni några öppningserbjudanden? 

Vi öppnar den 26 februari – Vi kommer ha 20% på allt i butiken under öppningsdagen och även krydda med lite extra bra erbjudanden som kommer ut lite närmare öppningsdatumet. Håll koll på Facebook och Instagram.
Vår butik på 240 kvadrat ligger på Processvägen 10 i Mölnlycke företagspark – 500 meter från butiksdörren har vi badstrand och Delsjön vilket gör att provsimning blir mycket enkelt. Vi har en mängd märken, men bland annat HEAD, Orca, Zone3, Zoggs, TYR, Funkita, Funky Trunks, Colting swimsuits, Compressport och Fusion
Utöver swimrunsortimentet kan vi erbjuda cyklar från Eddy Merckx, Orbea och Merida och hjälmar från Casco.

Vilka prylar rekommenderar du till oss swimrunners? 

En bra våtdräkt – och en bra våtdräkt är inte alltid den dyraste – den skall kännas bra. Gå inte in i en butik och köp en som hänger på en galge för att du sett att vinnaren av ÖTILLÖ har den. Testa många dräkter – spring i den – simma i den. Prata med oss. Hur mycket pengar vill du lägga. Vi kommer aldrig sälja en dyrare dräkt än vad kunden behöver.
 
Vi tror stenhårt på nya Orca RS1 som vi tror kommer bli årets storsäljare – HEAD och Zone3 kommer inte med några stora nyheter 2017, så vi tror att Orca kommer ta en stor del av marknaden i år.
Om du skall köpa en ny pryl i år så satsa på ett par riktigt bra glasögon för öppetvattensimning – vi är barnsligt förtjusta i Zoggs Predator Flex titanium reactor som är fantastiskt bra!
Vi tackar Johan för detta och längtar tills den 26 februari och ett besök i butiken. Lycka till! 

 [:]